E-Kum Nye 50+ Serie 2

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 45,-

Je bent niet ingeschreven voor deze cursus.

Het subtiele energielichaam

Kum Nye is een Tibetaanse vorm van yoga gericht op diepe ontspanning en het aanboren van de levenskracht. Het maakt gebruik van subtiele, langzame bewegingen die je lichaam, geest, adem en zintuigen stimuleren.

De tweede serie van de E-Kum Nye 50+ cursus draait om het in balans brengen van de energiecentra. Daarbij ligt de nadruk op het hart openen, een belangrijk principe in Kum Nye. Hiermee wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam aangewakkerd en kun je – tot op hoge leeftijd – vol in het leven staan.

Vijf videolessen met Charaka Jurgens

Door Kum Nye te (blijven) doen, ondersteun je op een zachte manier je gezondheid en welbevinden. Met dit doel is de 50+ cursus door senior Kum Nye docent Charaka Jurgens samengesteld. Serie 2 leidt je in vijf video-opnames van lessen, gegeven vanuit het Nyingma Centrum in Amsterdam, door diverse oefeningen met ‘het subtiele energielichaam’ als thema.

Oefeningen geschikt voor elke leeftijd

De E-Kum Nye 50+ cursus houdt rekening met de leeftijd van de deelnemers. In de oefeningen staat niet zozeer de fysieke uitvoering maar het gevoel dat wordt opgewekt centraal. Voor het volgen van Serie 2 gaan we uit van enige basis in Tibetaanse yoga en meditatie, o.a. door het doorlopen van Serie 1 en/of de E-introductie Kum Nye.

Opbouw van de cursus

E-Kum Nye 50+ Serie 2 bestaat uit vijf videolessen van een uur. De cursus duurt vijf weken met een uitloop tot zeven weken, waarbij elke week een nieuwe video wordt vrijgegeven in de leeromgeving.

Let op: Het moment dat je betaald hebt, begint de training te lopen.

Een korte omschrijving van de inhoud van de cursus

  • Les 1 – De energiecentra gewaarworden
  • Les 2 – Het voorstellingsvermogen gebruiken
  • Les 3 – Energiecentra in balans
  • Les 4 – Het hart openen
  • Les 5 –  Heelheid – Schoonheid