E-Kum Nye 50+ Serie 1

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 45,-

Je bent niet ingeschreven voor deze cursus.

Voelen

Kum Nye is een Tibetaanse vorm van yoga die gekenmerkt wordt door subtiele, langzame bewegingen. Zo kan je lichaam zich ontspannen en contact maken met de levenskracht die iedereen in zich heeft.

Deze eerste serie van de E-Kum Nye 50+ cursus legt de focus op je zintuigen en ademhaling als gids. Door met aandacht te ‘voelen’ laat je energie stromen en komen lichaam en geest in evenwicht. Dit is de basis voor een lang, gezond en gelukkig leven.

Vijf videolessen van een senior Kum Nye docent

Kum Nye is een geweldige manier om je fysieke en mentale gesteldheid te versterken. De deze 50+ cursus is met zorg samengesteld door senior Kum Nye docent Charaka Jurgens, rekening houdend met de leeftijd van de deelnemers. Serie 1 leidt je in vijf video-opnames van lessen, gegeven vanuit het Nyingma Centrum in Amsterdam, door diverse oefeningen rondom het thema ‘voelen’

Kum Nye is voor iedereen

Bij Kum Nye gaat het niet om lenigheid of het zo perfect mogelijk uitvoeren van een houding. Deze cursus kan daarom door iedereen gevolgd worden. Wel veronderstellen we enige basis in Tibetaanse yoga en meditatie. Ben je hier nog onbekend mee, dan raden we je aan eerste de E-introductie Kum Nye te doorlopen.

Opbouw van de cursus

E-Kum Nye 50+ serie 1 bestaat uit vijf videolessen van een uur. De cursus duurt vijf weken met een uitloop tot zeven weken, waarbij elke week een nieuwe video wordt vrijgegeven in de leeromgeving. Let op: Het moment dat je betaald hebt, begint de training te lopen.

Een korte omschrijving van de inhoud van de cursus

  • Les 1 – Een nieuwe interesse voor het lichaam ontwikkelen
  • Les 2  – Wat voelen we eigenlijk?
  • Les 3 – Hoe voelen we eigenlijk?
  • Les 4 – De Kum Nye ademhaling
  • Les 5 – De ademhaling gebruiken