E-Introductie Kum Nye

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 35,-

Je bent niet ingeschreven voor deze cursus.

Luisteren naar het lichaam

Kum Nye Yoga is een systeem van langzame bewegingen die een opmerkelijk positief effect hebben op je fysieke en mentale gezondheid. Het brengt tegelijkertijd diepe ontspanning, een grotere vitaliteit en helderheid van geest.

Het kenmerkende van Kum Nye is dat je je aandacht brengt bij de gevoelens en sensaties in je lichaam die door oefeningen worden opgewekt. Omdat je lichaam bewust meer aandacht krijgt kunnen lichaam en geest weer als gelijkwaardige partners gaan samenwerken. Daardoor merk je al heel snel dat je minder ‘in je hoofd’ zit.

Zelfs enkele minuten Kum Nye per dag kan ontspanning brengen in de druk van wat we dagelijks willen en moeten en kunnen. 

Voor wie?

Kum Nye is heilzaam voor alle leeftijden. Je kunt het tot op hoge leeftijd beoefenen. Wat je lichamelijke conditie ook is. Fysio- en psychotherapeuten passen Kum Nye met succes toe tijdens behandelingen.

Is Kum Nye nieuw voor je en wil je kennismaken met de weldaden ervan? Trakteer jezelf dan op onze E-introductiecursus.

Een korte omschrijving van de inhoud van de lessen 

De cursus bestaat uit 6 wekelijkse lessen met inspirerende inleidingen en audio’s:

  • Les 1 – Een andere interesse voor het lichaam ontwikkelen
  • Les 2 – Ons lichaam beter leren kennen – De ‘Zeven Gebaren’ zithouding
  • Les 3 – Ontspannen in spanning
  • Les 4 – De invloed van de adem op ons algehele welbevinden
  • Les 5 – De energie doorstroming verbeteren
  • Les 6 – Evenwicht

Duur van de cursus

De duur van de cursus is 6 weken. De cursus sluit 8 weken na inschrijving. De termijn gaat lopen zodra je je inschrijft.

Meteen na betaling ontvang je in de mail de instructies om in te loggen op je persoonlijke leeromgeving. Je kunt dan direct met de training starten.